dimecres, 8 d’octubre del 2014

EXCURSIÓ AL BARTOLO EN EQUIP


El darrer cap de setmana el Club Natació Castalia Castelló, va anar a fer una activitat a plena natura.
Vam decidir anar a el Bartolo per a així fer una activitat amb tot el club, va ser una experiència que mai se mos havia ocorregut. Al principi tots pensàvem que no aguantaríem ja que es una pujada molt forta, encara que anàvem per les sendes que estaven marcades fins que va haver un moment que vam tindre que baixar con a cabres.
Vam fer el recorregut de 8.00 fins a les 13.00 ja que van haver complicacions a la baixada . 
Mos vam separar en dos grups al principi , els majors que anàvem mes endavant i els mes menuts que anaven mes enrere ,després a l'hora de baixar es va dividir el grup dels majors en dos ja que alguns anaven una mica mes endavant, que van baixar per unes torrents d'aigua, on  alguns van acabar ferits i els altres anàvem roca per a avall ja que les sendes no les vam trobar.
Estàvem tan cansats que van tindre que avisar alguns pares per a que baixarem a per nosaltres ja que vam baixar mes del que tocava i estàvem a 5 kilòmetres de on havien es començat. Al aplegar el entrenador mos van donar la enhorabona ja que la excursió  estava planejada per a dos hores nomes i vam aguantar quatre.
Després van curar als que estaven una mica ferits, després van reflexionar i es quan mos vam adonar de que la activitat mos havia servit per a unir-nos mes ja que mos teníem que ajudar en tot moment.
Al finalitzar tot vam fer aquesta foto per a commemorar en la go pro nova de l'entrenador. Va ser una activitat que la tornaria  a fer.
"Si estem units som més forts"
                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada