dimecres, 11 de febrer del 2015

El campionat d'Espanya per comunitats autònomes d'aquest any es va  celebrar en la piscina Salera en Castelló situat a la Comunitat Valenciana. Durant el cap de setmana del 31 de gener al 1 de febrer tots els nadadors i nadadores vam gaudir de unes sensacions  i  una estància tots junts en la que compartirem grans anècdotes i estones inoblidables.

 Van participar totes les Comunitats Autònomes Espanyoles:
-Andalucia
-Arago
-Catalunya
-Comunitat Valenciana
-Castella la Mancha
-Castilla i lleo
-Extremadura
-Galicia
-Madrid
-Regió de Murcia
-Navarra
-La rioja
-Melilla
-País Basc

Quedant com a campiona Catalunya amb un resultat de 1315 punts a diferencia de 89 punts amb la Comunitat de Madrid  molt bon resultat per aquest any 2015.  Per el que respecta la nostra Comunitat no vam estar malament els resultat d'aquest any, fet de que quedaren cinquenes en els resultats totals a una diferencia de 395 punts de Catalunya. A poc a poc  ens  anem apropant als grans campions de l' elit  .

Ha sigut dificil aquest treball donat a causa de que no es un esport ni vist ni valorat per la societat, no miren el esforç i sacrificis fets per cada esportista,per millorar-se a si mateix amb la presio d'un club també entrenadors, de representar-los obtenint els millors resultats i així recopilar molt mes punts a la global.

 Els xiquets de entre 10 i 16 anys  van poder gaudir de unes competicions que ajudaren a saber estar, a compartir i a saber perdre i guanyar al mateix moment. Perdre la competició i a la mateixa hora guanyar molts amics.

 


Si us agrada la natació i us interessa saber-ne mes accediu a la web de la Federació Espanyola de Natació.  www.rfen.es 


Entrada creada per María Aymerich Castillo i Berta Cayuela Mundo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada