dimecres, 15 d’octubre del 2014

La importància de l'autoestima per a l'esport

Avui vaig a contar-vos la importància que te la men , es a dir lo important que es la pscologia en la natació.
Avui en dia la gent pensa que la natació es un esport com altre, que domes es trepitjar per l'aigua, quan es mes que això. En la Natació, els experts recomanen anar a un psicòleg deportiu cada mes o així , perquè com entrenes moltes hores al dia i li dediques part de ta vida, vaig a explicar-me millor amb exemples ..
Per exemple al finalitzar un entrenament en el que has anat molt desagust entrenan i del cual no estas satisfeta aixo et produeix una sensacio de baixo, i si això es prolongo pots arribar a tancar-te i cada vegada que et surti mal cada vegada perdes mes les ganes per entrenar, y per això es recomanable anar de vegada en quan  al psicòleg deportiu.
Altre exemple es aquest, a algunes persones els resulta complicat en les competicions donar tot lo que pot i demostrar de tot lo que es capaç, perquè ha tingut un paro en la seua trallectoria,i això fa que els nervis s'apoderen d'ells.

             "Recordeu es molt important tindre bona mentalitat i autoestima"

Ací vos deixe un petit consell per a tots aquells que practiquen Natació en gran rendiment."Es bo anar a psicòleg al igual que al massatgista o també dit fisio perquè encara que no ho parega el nostre cos ho necessita , i es recomanat per la Federació Española de Natació".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada