dimecres, 3 de desembre del 2014

FI DEL TROFEU!!


El passat 29 i 30 de Novembre  va ser el Trofeu Castalia Castelló en la piscina salera, van acudir 546 nadadors de diferents localitats, va estar molt be organitzat,ja que en aquest van haver-hi  dos finals A i B , a més d'aquells que no foren admesos en el concurs, nadaren fora de concurs desprès de la competició.
En aquest trofeu van haver-hi també records, a mès de millores de temps individuals, encara que a alguns millor que altres.


 Si vos fixeu del castalia hi han molts, ja que tenim entre nosaltres a molt nadadors que estan competint en Jocs Olímpics i això repercuteix a l'hora del resultats i de les premiacions . El club va fer entrega de medalles i unes taronges per prova i sexe , a més de uns premis per punts fina que els donaven un val per tanta cantitat per a
material de natació.

El dissabte desprès de les finals el Club organitzà una merendola per a que els que havien participat s'anaren en un bon sabor  de boca,ja que alguns se'n tornaven el dissabte i alguns es quedaven ,aleshores ho van fer eixe dia i no el dissabte ; el menjar que i havia estava fet per les mares del nadador associats al Club.

 Ara desprès de un bon trofeu toca anar  preparant-se per al nacional d'aci dos setmanes,on hi hauran algunes decepcions i algunes no tant per aquelles persones que hi  participen. SORT PER A TOTS I A CONTINUAR AIXÍ!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada